Anna Carins müsli

5 dl havregryn
5 dl rågflingor
2 dl solroskärnor
1 dl kokosflingor
100 g hasselnötter (eller valfria nötter)
1 dl krossade linfrön
1 dl havrekli
1 dl pumpafrön
3 dl torkad frukt eller bär (t ex sultanrussin, gojibär, torkade tranbär, torkade blåbär)

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Hacka nötterna.
Strö havregryn, rågflingor, solroskärnor och nötter på en ugnsplåt. Rosta i ugnen i ca 15 minuter. Rör om och strö över kokosflingorna. Rosta några minuter till. Då kokosflingorna blivit gyllenbruna är det dags att ta ut plåten ur ugnen. Låt svalna.
Blanda gryn, flingor, nötter, frukt och bär. Häll i en lufttät burk.
Njut till yoghurt och färsk frukt!

Anna Carin